Υλικά
2 ¾ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού κρέμα ταρτάρ
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ φλιτζάνι βούτυρο, χτυπημένο
1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 πακέτα τυρί κρέμα, χτυπημένο
1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
μπανάνες και φρέσκες φράουλες, κομμένες σε φέτες ή άλλα φρούτα της επιλογής σας
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Χτυπήστε σε ένα μπολ το αλεύρι, την κρέμα, τη σόδα και το αλάτι.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη, τα αυγά και 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατέψτε το μείγμα αλευριού για να φτιάξετε μια εύπλαστη ζύμη και απλώστε τη ζύμη σε σχήμα ορθογωνίου σε ένα αλάδωτο ταψί.
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει πολύ ελαφρά, 8 έως 10 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει εντελώς.
Ενώ η βάση κρυώνει, πολτοποιήστε το τυρί κρέμα με 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας σε ένα μπολ μέχρι να γίνει λείο.
Για να διακοσμήσετε την πίτσα, απλώστε τη γέμιση με το τυρί κρέμα σε όλη τη βάση σε μια ομοιόμορφη, λεία στρώση. Τοποθετήστε τα φρούτα σε όλη την πίτσα.