Υλικά

5 πατάτες

3 αυγά

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο

½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι

½ φλιτζάνι πίκλες ρέλις

¼ φλιτζάνι μαγιονέζα

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

αλάτι με σκόρδο

αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε βρασμό. Προσθέστε τις πατάτες και μαγειρέψτε τις μέχρι να μαλακώσουν αλλά να παραμείνουν σφιχτές, περίπου 15 λεπτά.

Ενώ οι πατάτες μαγειρεύονται, τοποθετήστε τα αυγά σε μια κατσαρόλα και καλύψτε τα με κρύο νερό. Φέρτε το νερό σε βρασμό- καλύψτε το, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε τα αυγά να σταθούν στο ζεστό νερό για 10 έως 12 λεπτά.

Στραγγίστε, κρυώστε, ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε τις πατάτες. Αφαιρέστε από το ζεστό νερό, κρυώστε, ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε τα αυγά.

Συνδυάστε τις πατάτες, τα αυγά, το σέλινο, το κρεμμύδι, το ρέλις, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε καλά και βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν.