Υλικά
500 γραμμάρια φιλέτα στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε κομμάτια
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
αλάτι και μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
225 γρ. χαλούμι, κομμένο σε κομμάτια
ρίγανη
φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα
γιαούρτι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το κοτόπουλο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι και το μισό λάδι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε τα. Περάστε το κοτόπουλο και το χαλούμι σε σουβλάκια. Ζεσταίνετε 1 κουταλάκι του γλυκού από το υπόλοιπο λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε τη ρίγανη και μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να γίνουν τραγανά.
Αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε το στην άκρη. Προσθέστε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι, μειώστε τη φωτιά σε μέτρια και προσθέστε τα σουβλάκια, σε 2 δόσεις, και μαγειρέψτε, γυρίζοντας, για 6-8 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Σερβίρετε με τη ρίγανη, τις φέτες λεμονιού και το γιαούρτι.