Υλικά

2 μπαγκέτες

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους

1 πράσινη πιπεριά, σε κύβους

γλυκό καλαμπόκι, στραγγισμένο

225 γρ. τόνος

100 γραμμάρια τσένταρ, τριμμένο

1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτός

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180°C. Κόψτε στη μέση τις 2 μπαγκέτες κατά μήκος και τις ψήνετε απευθείας για 8 λεπτά. Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τις πιπεριές σε κύβους, το γλυκό καλαμπόκι, τον τόνο και 75 γρ. από το τριμμένο τσένταρ.

Μεταφέρετε τις μπαγκέτες σε ένα ταψί, αλείψτε την καθεμία με 1 κουταλιά της σούπας τοματοπολτό, μοιράστε το μείγμα τόνου και πασπαλίστε με το υπόλοιπο τριμμένο τσένταρ. Ψήστε για 12 λεπτά μέχρι να λιώσουν και να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.