Υλικά
2 μπαγκέτες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
1 πράσινη πιπεριά, σε κύβους
γλυκό καλαμπόκι, στραγγισμένο
225 γρ. τόνος
100 γραμμάρια τσένταρ, τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτός
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180°C. Κόψτε στη μέση τις 2 μπαγκέτες κατά μήκος και τις ψήνετε απευθείας για 8 λεπτά. Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τις πιπεριές σε κύβους, το γλυκό καλαμπόκι, τον τόνο και 75 γρ. από το τριμμένο τσένταρ.
Μεταφέρετε τις μπαγκέτες σε ένα ταψί, αλείψτε την καθεμία με 1 κουταλιά της σούπας τοματοπολτό, μοιράστε το μείγμα τόνου και πασπαλίστε με το υπόλοιπο τριμμένο τσένταρ. Ψήστε για 12 λεπτά μέχρι να λιώσουν και να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.