Υλικά
6 βρασμένα αυγά
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, ή ανάλογα με τη γεύση
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι, ή ανάλογα με τη γεύση
1 πρέζα πάπρικα, ή ανάλογα με τη γεύση
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα αυγά και κόψτε τα στη μέση κατά μήκο. Αφαιρέστε τους κρόκους και αφήστε τα ασπράδια στην άκρη. Λιώστε τους κρόκους με ένα πιρούνι σε ένα μικρό μπολ.
Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη, το ξύδι, τη μουστάρδα, το κρεμμύδι και το σέλινο, ανακατέψτε καλά και προσθέστε αλάτι.
Γεμίστε το μείγμα κρόκων στα ασπράδια αυγών. Πασπαλίστε με πάπρικα. Βάλτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.