Υλικά

85 γρ. μπισκότα

200 γρ. ελαφρύ μαλακό τυρί

200 γρ. γιαούρτι

3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

λίγες σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας

2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα

100 γρ. φράουλες σε φέτες

 

Εκτέλεση

Χτυπήστε τα μπισκότα με έναν πλάστη μέχρι να έχετε χοντρά ψίχουλα. Μοιράστε τα σε 4 ποτήρια ή μικρά μπολ. Χτυπήστε το μαλακό τυρί, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλια μαζί μέχρι να γίνουν ομοιόμορφα

Στη συνέχεια, ρίξτε το μείγμα με το κουτάλι πάνω από τα ψίχουλα και παγώστε μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε. Ανακατέψτε τη μαρμελάδα σε ένα μπολ μέχρι να χαλαρώσει και, στη συνέχεια, ανακατέψτε απαλά τις φράουλες. Μοιράστε τις φράουλες ανάμεσα στα cheesecakes και σερβίρετε.