Υλικά

150 γρ. μαλακό τυρί

2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

3 μήλα

3-4 κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου ή φυστικοβούτυρο

χρωματιστά sprinkles, για διακόσμηση

 

Εκτέλεση

Ανακατέψτε το μαλακό τυρί με το μέλι και αφήστε το στην άκρη. Ξεφλουδίστε τα μήλα και κόψτε τα σε ροδέλες. Χρησιμοποιήστε έναν μικρό στρογγυλό κόφτη μπισκότων για να χαράξετε έναν κύκλο από τη μέση κάθε φέτας, αφαιρώντας τον πυρήνα και δημιουργώντας σχήμα ντόνατ.

Σκουπίστε τις φέτες με χαρτί κουζίνας. Απλώστε λίγο βούτυρο ξηρών καρπών πάνω στις φέτες, αν το χρησιμοποιείτε, και στη συνέχεια τοποθετήστε από πάνω το μείγμα με το μαλακό τυρί. Διακοσμήστε και σερβίρετε.