Υλικά
100 γρ χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
100 γρ καρύδια πεκάν
50 γρ κολοκυθόσπορους
50 γρ βρώμη
4 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη ή κακάο χωρίς ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου
ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Χτυπήστε όλα τα υλικά και 3 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού σε ένα μπλέντερ. Αν είναι λίγο στεγνό, προσθέστε μια σταγόνα ακόμα χυμό πορτοκαλιού. Τυλίξτε το μείγμα σε μπαλάκια με ελαφρώς λαδωμένα χέρια. Διατηρούνται σε σφραγισμένο δοχείο για 2 εβδομάδες στο ψυγείο.