Υλικά
150 γρ. κους κους
30 ντοματίνια
1 σκελίδα σκόρδου
1 λεμόνι (χυμός)
Ρόκα
Μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράστε το κους κους σε αλατισμένο νερό για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Αφήστε το στην άκρη να κρυώσει. Στη βάση μιας σαλατιέρας απλώστε τη ρόκα αφού την χονδροκόψετε με τα χέρια σας. Με ένα πιρούνι λιώστε τη σκελίδα του σκόρδου.
Κόψτε τα ντοματίνια στα τέσσερα και ψιλοκόψτε τον μαϊντανό. Ρίξτε τον μαϊντανό επάνω στη ρόκα, απλώστε από πάνω το κους κους, έπειτα τα ντοματίνια και τη σκελίδα του σκόρδου. Χτυπήστε το ελαιόλαδο με το λεμόνι και περιχύστε τη σαλάτα με το μείγμα σας. Πριν σερβίρετε προσθέστε αλάτι και πιπέρι.