Υλικά
- 5 πατάτες
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκόρδα ψιλοκομμένα
- 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 ξύλο κανέλας
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τις πατάτες, τις πλένετε και τις κόβετε σε φέτες.
- Ρίχνετε σε μια κατσαρόλο το λάδι, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα σοτάρετε λίγο, προσθέτετε τις πατάτες και ανακατεύετε.
- Ρίχνετε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, τη δάφνη, την κανέλα, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και τις αφήνετε να σιγοβράσουν, μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με λίγη σάλτσα.