Υλικά

  • 5 πατάτες
  • Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 σκόρδα ψιλοκομμένα
  • 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 ξύλο κανέλας
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τις πατάτες, τις πλένετε και τις κόβετε σε φέτες.
  2. Ρίχνετε σε μια κατσαρόλο το λάδι, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα σοτάρετε λίγο, προσθέτετε τις πατάτες και ανακατεύετε.
  3. Ρίχνετε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, τη δάφνη, την κανέλα, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και τις αφήνετε να σιγοβράσουν, μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με λίγη σάλτσα.