Υλικά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 2 κουταλιές ξίδι
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- 1 πακέτο μακαρόνια
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα μακαρόνια και στη συνέχεια για τη σάλτσα:
- Tρίβουμε το κρεμμύδι
- Πολτοποιούμε το σκόρδο
- Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό
- Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο
- Tο σβήνουμε με το ξίδι και αποσύρουμε το μείγμα από τη φωτιά
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μαϊντανό και σερβίρουμε