Υλικά

  • 4 κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο
  •  2 αβγά
  • Λίγο γάλα
  • Φρυγανιά τριμμένη
  • Τυρί τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι – πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
  • Χτυπάμε τα αβγά ολόκληρα με λίγο γάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
  • Σε άλλο πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και το τυρί.
  • Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ πρώτα στο μίγμα της φρυγανιάς, μετά στο αβγό και μετά πάλι στη φρυγανιά.
  • Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές και μετά τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτι κουζίνας για να στραγγίσουν.
  • Τα σερβίρουμε ζεστά με λεμονάκι.