Υλικά
- 4 κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο
- 2 αβγά
- Λίγο γάλα
- Φρυγανιά τριμμένη
- Τυρί τριμμένο
- Ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι
- Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
- Χτυπάμε τα αβγά ολόκληρα με λίγο γάλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
- Σε άλλο πιάτο βάζουμε τη φρυγανιά και το τυρί.
- Βουτάμε ένα ένα τα σνίτσελ πρώτα στο μίγμα της φρυγανιάς, μετά στο αβγό και μετά πάλι στη φρυγανιά.
- Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές και μετά τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτι κουζίνας για να στραγγίσουν.
- Τα σερβίρουμε ζεστά με λεμονάκι.