ΥΛΙΚΑ
- 2 μπιφτέκια plant based
- 1 μεγάλο καρότο σε κομματάκια
- 1 γλυκοπατάτα μέτρια σε λωρίδες
Για τη σάλτσα:
- 1 κ.σ. πάστα ντομάτας
- 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.γ. ρίγανη ξηρή
- 1 κ.γ. ζωμό λαχανικών
- 4 κ.σ. νερό
- Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ενώνετε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ.
- Βάζετε τα μπιφτέκια σε ένα ταψί και αλείφετε και από τις δύο μεριές με τη μισή σάλτσα.
- Προσθέτετε τα καρότα και τις γλυκοπατάτες στην υπόλοιπη σάλτσα και αναμειγνύετε. Τα βάζετε στο ταψί και ψήνετε για 22-25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.