Υλικά για 5 μερίδες

  • 5 μεγάλες πατάτες
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 3-5 κ.σ. λάδι (ίσα να αλείψουμε τις πατάτες)

Οδηγίες

  • Κόβουμε τις πατάτες λεπτές σαν τις τηγανητές και τις βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  • Προσθέτουμε το λάδι, τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και τη ρίγανη και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για μισή ώρα περίπου, μέχρι να πάρουν χρώμα.