Υλικά για 5 μερίδες
- 5 μεγάλες πατάτες
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 3-5 κ.σ. λάδι (ίσα να αλείψουμε τις πατάτες)
Οδηγίες
- Κόβουμε τις πατάτες λεπτές σαν τις τηγανητές και τις βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Προσθέτουμε το λάδι, τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και τη ρίγανη και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για μισή ώρα περίπου, μέχρι να πάρουν χρώμα.