Υλικά
- 6 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκο γάλα
- 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
- 4 αυγά
- Χυμός ενός πορτοκαλιού ή λεμονιού
Εκτέλεση
- Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά με το γάλα. Συνεχίζουμε προσθέτοντας ένα ένα όλα τα υλικά, χτυπώντας συνεχώς με το μίξερ χεριού μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
- Αδειάζουμε το ρευστό μείγμα σε στρογγυλό, βουτυρωμένο ταψί με ψηλά τοιχώματα και διάμετρο 30 εκ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180-200° C για 40-45′ ή μέχρι η πίτα μας να ροδίσει στην επιφάνεια.
- Σερβίρουμε μόλις κρυώσει σκέτη ή πασπαλισμένη με άχνη και κανέλα.