Υλικά
- 2 κούπες φαρίνα
- 1 κούπα ζάχαρη
- 3 αυγά
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1 φακελάκι baking powder
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
- Bάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ομογενοποιημένο μείγμα.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λαδώνουμε και μετά αλευρώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε το χυλό μας μέσα σε αυτήν.
- Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
- Όταν κρυώσει το γυρίζουμε ανάποδα, το αχνίζουμε και έτοιμο!