Υλικά

  • 2 κούπες φαρίνα
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 1 φακελάκι baking powder
  • 1 βανίλια

Εκτέλεση

  • Bάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ομογενοποιημένο μείγμα.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λαδώνουμε και μετά αλευρώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε το χυλό μας μέσα σε αυτήν.
  • Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
  • Όταν κρυώσει το γυρίζουμε ανάποδα, το αχνίζουμε και έτοιμο!