Υλικά
- 1 μεγάλο αυγό
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1 φέτα ψωμί για τοστ
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, το γάλα και το τσένταρ μαζί με το αλατοπίπερο.
- Μουλιάζουμε το ψωμί του τοστ στο μείγμα και από τις δύο πλευρές, ενώ ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τη φέτα ψωμιού στο τηγάνι.
- Ψήνουμε την κάθε πλευρά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει και το τυρί να γίνει τραγανό και σερβίρουμε.