Υλικά
- 400 γρ. ρύζι για πιλάφι
- 4 φλιτζάνια σπιτικό ζωμό κρέατος της αρεσκείας σας
- 100 γρ. γραβιέρα
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
- 100 γρ. κασέρι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζετε το ζωμό του κρέατος σε μια κατσαρόλα και μόλις βράσει, ρίχνετε το ρύζι (πλυμένο και στραγγισμένο), το ελαιόλαδο και αλάτι.
- Ανακατεύετε και αφήνετε τα υλικά να σιγοβράσουν για περίπου 20′.
- Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, τρίβετε τα τυριά (σε χοντρό τρίφτη) και τα προσθέτετε στην κατσαρόλα.
- Πασπαλίζετε με πιπέρι, ανακατεύετε και κατεβάζετε το φαγητό από τη φωτιά.