Υλικά
- 1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 250 γρ τυρι φέτα
- 1 κρέμα γάλακτος
- 150 γρ. τυρι τριμμένο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, λίγο τσίλι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιολάδο, και τσιγαριζουμε το σκόρδο.
- Ρίχνουμε στη συνέχεια το τυρί φέτα, και όταν τσιγαριστει λίγο ρίχνουμε και τη κρέμα γάλακτος.
- Στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι το τσίλι και το τριμμένο κασέρι.
- Όταν γίνει η σάλτσα, τη ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια, αφού τα στραγγίσουμε.