Υλικά
- 1/2 κιλό κανελόνια
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 250 γρ. φέτα
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- 1 αυγό
- 1 γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
- Zεματίστε για 2-3 λεπτά τα κανελόνια.
- Ψιλοκόψτε το σπανάκι και λιώστε το τυρί με το πιρούνι.
- Aναμείξτε τα για να ετοιμάσετε τη γέμιση.
- Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τη γέμιση που φτιάξατε.
- Mόλις κρυώσει, ανακατέψτε τη με το αυγό.
- Γεμίστε τα κανελόνια με τη γέμιση.
- Περιχύστε τα με το γιαούρτι και ψήστε τα σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.
*Aντί για κανελόνια, μπορείτε να γεμίσετε με την ίδια γέμιση μικρές κρέπες και να τις ψήσετε στο φούρνο.