Υλικά

  • 200 γραμμάρια τυρί φέτα
  • 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα με σκόρδο και χορταρικά
  • 1 χούφτα τυρί τριμμένο γεμάτη
  • 5 μικρά τυράκια κρέμα επιλογής
  • Περίπου μιαμιση κούπα αλεύρι
  • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Θέλουμε το μείγμα να μην είναι κολλώδες και να είναι αρκετά σφιχτό.
  • Βάζουμε το μείγμα σε μια λαδωμένη φόρμα του κέικ. Φροντίζουμε να είναι ίδιου πάχους παντού.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για περίπου 25′ και έτοιμο.