Υλικά
- 200 γραμμάρια τυρί φέτα
- 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα με σκόρδο και χορταρικά
- 1 χούφτα τυρί τριμμένο γεμάτη
- 5 μικρά τυράκια κρέμα επιλογής
- Περίπου μιαμιση κούπα αλεύρι
- 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Θέλουμε το μείγμα να μην είναι κολλώδες και να είναι αρκετά σφιχτό.
- Βάζουμε το μείγμα σε μια λαδωμένη φόρμα του κέικ. Φροντίζουμε να είναι ίδιου πάχους παντού.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για περίπου 25′ και έτοιμο.