Υλικά
- 1 κρεμμύδι
- 2 κσ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100 ml λευκό κρασί
- 2-3 στήθος κοτόπουλο
- 1 κύβο ζωμός κοτόπουλο
- 50 ml κρέμα γάλακτος
- Μανιτάρια
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέσουμε στο τηγάνι μαζί με το λάδι. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε για 2 με 3 λεπτά.
- Σβήνουμε με λευκό κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ. Προσθέτουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια μαζί με τον κύβο κοτόπουλο.
- Όταν πάρει χρώμα το κοτόπουλου προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.