Υλικά

  • 1 κρεμμύδι
  • 2 κσ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 2-3 στήθος κοτόπουλο
  • 1 κύβο ζωμός κοτόπουλο
  • 50 ml κρέμα γάλακτος
  • Μανιτάρια

Εκτέλεση

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέσουμε στο τηγάνι μαζί με το λάδι. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το σκόρδο.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε για 2 με 3 λεπτά.
  • Σβήνουμε με λευκό κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ. Προσθέτουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια μαζί με τον κύβο κοτόπουλο.
  • Όταν πάρει χρώμα το κοτόπουλου προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.