Υλικά
- 2 φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
- ¾ φλ. θρυμματισμένη φέτα
- ½ φλ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
- ½ φλ. φρέσκο άνηθο
- 60 γρ. τυρί κρέμα με μειωμένα λιπαρά
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
- ½ κ.γ. αλεσμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν λεία.
- Καλύψτε το υπόλοιπο και φυλάξτε το στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες. Ανακατέψτε πριν το σερβίρισμα.