Υλικά
- 2 πιπεριές, διαφορετικού χρώματος αν θέλετε, χωρίς σπόρους και κομμένες σε φέτες
- 1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 25 γρ. κριθαράκι
- 25 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο βασιλικό
Εκτέλεση
- Ψήστε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε ένα ταψί με το μισό λάδι, για 20 λεπτά και προσθέστε τις ντομάτες για τα τελευταία 5 λεπτά.
- Μαγειρέψτε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και, στη συνέχεια, αφήστε το να κρυώσει κάτω από κρύο νερό, πριν το στραγγίξετε καλά.
- Για να σερβίρετε ανακατέψτε το κριθαράκι με τα λαχανικά, το υπόλοιπο λάδι, τη φέτα και το βασιλικό.