Υλικά

  • 1 κοκκινόψαρο
  • 1 καρότο
  • 2 πατάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 4 κ.σ. ρύζι
  • Σέλινο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το καρότο.
  • Κόψτε τις πατάτες σε κυβάκια.
  • Ρίξτε τα στην κατσαρόλα μαζί με το σέλινο και σκεπάστε τα με νερό, η στάθμη του οποίου θα πρέπει να είναι το πολύ δύο δάχτυλα πιο ψηλά από τα υλικά.
  • Μεταφέρετε την κατσαρόλα σε ένα μάτι σε μέτρια φωτιά.
  • Καθαρίστε το ψάρι και κόψτε το σε δύο κομμάτια.
  • Αφαιρέστε τα λαχανικά από την κατσαρόλα μόλις βράσουν και ρίξτε το ψάρι. Φροντίστε να βράσει καλά αλλά να μην διαλυθεί.
  • Έπειτα προσθέστε το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
  • Αφαιρέστε το ψάρι από την κατσαρόλα και ρίξτε το ρύζι.
  • Αφού βράσει και αυτό ξαναβάλτε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά, να πάρουν μια βράση όλα μαζί. Σερβίρετε με λίγο λεμόνι.