Υλικά
- 1 κοκκινόψαρο
- 1 καρότο
- 2 πατάτες
- 1 κρεμμύδι
- 4 κ.σ. ρύζι
- Σέλινο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Καθαρίστε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το καρότο.
- Κόψτε τις πατάτες σε κυβάκια.
- Ρίξτε τα στην κατσαρόλα μαζί με το σέλινο και σκεπάστε τα με νερό, η στάθμη του οποίου θα πρέπει να είναι το πολύ δύο δάχτυλα πιο ψηλά από τα υλικά.
- Μεταφέρετε την κατσαρόλα σε ένα μάτι σε μέτρια φωτιά.
- Καθαρίστε το ψάρι και κόψτε το σε δύο κομμάτια.
- Αφαιρέστε τα λαχανικά από την κατσαρόλα μόλις βράσουν και ρίξτε το ψάρι. Φροντίστε να βράσει καλά αλλά να μην διαλυθεί.
- Έπειτα προσθέστε το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
- Αφαιρέστε το ψάρι από την κατσαρόλα και ρίξτε το ρύζι.
- Αφού βράσει και αυτό ξαναβάλτε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά, να πάρουν μια βράση όλα μαζί. Σερβίρετε με λίγο λεμόνι.