Υλικά

  • 500 γρ. φρέσκα φασολάκια, κομμένα (4 φλιτζάνια)
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • ½ κ.γ. πιπέρι
  • ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ.γ. τριμμένο ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε τη φριτέζα αέρα στους 190°C για 5 λεπτά.
  • Ανακατέψτε τα φασολάκια, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και τοποθετήστε τα φασολάκια ομοιόμορφα στο καλάθι της φριτέζας.
  • Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας μία φορά, μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 8 λεπτά.
  • Πασπαλίστε με το ξύσμα λεμονιού και σερβίρετε.