Υλικά
- 500 γρ. φρέσκα φασολάκια, κομμένα (4 φλιτζάνια)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. αλάτι
- ½ κ.γ. πιπέρι
- ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ.γ. τριμμένο ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τη φριτέζα αέρα στους 190°C για 5 λεπτά.
- Ανακατέψτε τα φασολάκια, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και τοποθετήστε τα φασολάκια ομοιόμορφα στο καλάθι της φριτέζας.
- Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας μία φορά, μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 8 λεπτά.
- Πασπαλίστε με το ξύσμα λεμονιού και σερβίρετε.