Υλικά

  • 1 μεγάλο αυγό
  • ½ φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
  • ⅔ φλιτζάνι βρώμης
  • 3 ½ κουταλιές της σούπας τριμμένη καρύδα
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα κράνμπερι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού λιωμένο βούτυρο
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • ⅛ κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

  • Αφού προθερμάνετε το φούρνο και ψεκάσετε το ταψί με αντικολλητικό spray ψησίματος, χτυπήστε το αυγό σε ένα μεσαίο μπολ και προσθέστε σταδιακά τη ζάχαρη, ανακατεύοντας για να ενωθούν.
  • Προσθέστε τη βρώμη, την καρύδα, τα cranberries, το βούτυρο, το αλάτι, τη βανίλια και το εκχύλισμα λεμονιού.
  • Ρίξτε τη ζύμη με ένα κουταλάκι στο προετοιμασμένο ταψί – μην ξεχάσετε να αφήσετε λίγο χώρο ανάμεσα στο κάθε μπισκότο.
  • Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι βουτηγμένο σε κρύο νερό δώστε σχήμα στα μπισκότα σας και έπειτα, ψήστε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά 10-15 λεπτά.