Υλικά

  • Ζωμό λαχανικών
  • 400 γρ. κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 100 γρ. κοφτό μακαρονάκι
  • 350 γρ. λαχανικά που σας αρέσουν (κολοκυθάκι, σέλερι, κρεμμύδι, καρότο, πατάτα)
  • 3 κουταλιές πέστο
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Παρμεζάνα, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Σοτάρετε τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, προσθέτετε τις ντομάτες, το πέστο, αρκετό νερό και ζωμό.
  • Ρίχνετε το μακαρονάκι, ανακατεύετε και σκεπάζετε το σκεύος.
  • Μόλις βράσουν πασπαλίζετε με την παρμεζάνα και σερβίρετε.