Υλικά
- Ζωμό λαχανικών
- 400 γρ. κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
- 100 γρ. κοφτό μακαρονάκι
- 350 γρ. λαχανικά που σας αρέσουν (κολοκυθάκι, σέλερι, κρεμμύδι, καρότο, πατάτα)
- 3 κουταλιές πέστο
- Λίγο ελαιόλαδο
- Παρμεζάνα, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σοτάρετε τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, προσθέτετε τις ντομάτες, το πέστο, αρκετό νερό και ζωμό.
- Ρίχνετε το μακαρονάκι, ανακατεύετε και σκεπάζετε το σκεύος.
- Μόλις βράσουν πασπαλίζετε με την παρμεζάνα και σερβίρετε.