Υλικά
- 5-6 μέτρια παντζάρια
- ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι από λευκό κρασί
- ½ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
- ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κοτσάνι σέλινο, ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200˚C, ψήστε τα παντζάρια, καθαρίστε τα και κόψτε τα σε κύβους.
- Χτυπήστε το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ για να φτιάξετε το ντρέσινγκ.
- Προσθέστε το σέλινο, το κρεμμυδάκι και τα παντζάρια στο ντρέσινγκ και σερβίρετε μόλις κρυώσει.