Υλικά
- 1 και ½ κ.σ. μουστάρδα
- 1 και ½ κ.γ. μέλι
- 1 κ.σ. ξύδι λευκό κρασί
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα
- 225 γρ. χαλούμι,
- 100 γρ. σπανάκι baby
- 2 μεγάλα πορτοκάλια
Εκτέλεση
- Καθαρίστε τα πορτοκάλια και κόψτε τα σε κομμάτια πάνω από ένα μπολ για να πιάσετε τους χυμούς του.
- Προσθέστε τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, το λάδι και καρυκεύματα στο ίδιο μπολ και ανακατέψτε.
- Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή λαχανικών, κόψτε το καρότο σε ροδέλες μέσα στο μπολ με το ντρέσινγκ και ανακατέψτε.
- Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ψήστε το χαλούμι για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Ανακατέψτε το σπανάκι στο μείγμα, τοποθετήστε το σε πιάτα και προσθέστε από πάνω το χαλούμι και τα πορτοκάλια για να σερβίρετε.