Υλικά
- 1/2 φλ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 1/4 φλ. θρυμματισμένη φέτα
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένες ντοματίνια ή ντομάτες, φρέσκιες ή λιαστές
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. τριμμένο κόκκινο πιπέρι
- 2 φλ. τεμαχισμένο ψητό κοτόπουλο
- 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
- 4 φλ. φρέσκο σπανάκι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το γιαούρτι, τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες, τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου και το κόκκινο πιπέρι σε ένα μπολ και μετά προσθέστε το κοτόπουλο,
- Τοποθετήστε 1 φλιτζάνι σπανάκι και περίπου 1/2 φλιτζάνι από το μείγμα με το κοτόπουλο σε μια γραμμή στο κέντρο κάθε τορτίγιας.
- Διπλώστε την κάτω άκρη και τις πλαϊνές άκρες πάνω από τη γέμιση και τυλίξτε σε ρολό τύπου μπουρίτο.
- Κόψτε στη μέση και σερβίρετε.