Υλικά
1 μεγάλο αυγό
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
1 κ.σ. κόλιανδρο
Εκτέλεση
- Χτυπήστε το αυγό με 1 κουταλιά της σούπας νερό και ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
- Ρίξτε το αυγό και στριφογυρίστε γύρω από τη βάση του τηγανιού, σαν να φτιάχνετε τηγανίτα, και μαγειρέψτε μέχρι να σταθεροποιηθεί.
- Αναποδογυρίστε την ομελέτα προσεκτικά σε ένα πιάτο, αλείψτε με τη σάλτσα, προσθέστε άλλα λαχανικά αν θέλετε και πασπαλίστε με κόλιανδο.
- Τυλίξτε τη και κόψτε τη σε μικρότερα ρολάκια, αν θέλετε.