Υλικά
- 1 κομμάτι φέτα(200 γρ.)
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 φλ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1/3 φλ. ελιές, κομμένες στη μέση
- 1/3 φλ. κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετήστε τη φέτα στο κέντρο ενός ταψιού και προσθέστε το μέλι και το ελαιόλαδο.
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τις ντομάτες, τις ελιές, το κόκκινο κρεμμύδι, λίγο ελαιόλαδο και το σκόρδο, πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλατοπιπερώστε.
- Αδειάστε το μπολ γύρω από τη φέτα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι το τυρί να μαλακώσει, 20 έως 30 λεπτά.