Υλικά
- 5 μεγάλα αυγά
- 300 γρ. τυρί cottage, με χαμηλά λιπαρά
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 15 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 225 γρ. σπανάκι, ψιλοκομμένο
- 2 ψητές κόκκινες πιπεριές (όχι σε λάδι), κομμένες σε λωρίδες
- 100 γρ. ντοματίνια ή ντομάτα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο και στρώστε μια φόρμα με λαδόκολλα.
- Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ με το τυρί cottage, το σκόρδο, τη μισή παρμεζάνα, το σπανάκι, τις πιπεριές, ρίξτε τα στη φόρμα, προσθέστε τις ντομάτες και πασπαλίστε με την υπόλοιπη παρμεζάνα.
- Ψήστε για 40 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί και να αρχίσει να φουσκώνει.