Υλικά

  • 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • ½ φλ. καρύδια
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • ½ κ.γ. θαλασσινό αλάτι
  • ½ φλ. ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Αφαιρέστε τα φύλλα βασιλικού από τα κοτσάνια και προσθέστε τα στο μούλτι μαζί με τα αβοκάντο, τα καρύδια, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι και το λάδι.
  • Χτυπήστε μέχρι να πάρει τη σύσταση που θέλετε και προσθέστε πιπέρι ανάλογα με τη γεύση.