Υλικά
- 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
- 2 ώριμα αβοκάντο
- ½ φλ. καρύδια
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 3 σκελίδες σκόρδο
- ½ κ.γ. θαλασσινό αλάτι
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Αφαιρέστε τα φύλλα βασιλικού από τα κοτσάνια και προσθέστε τα στο μούλτι μαζί με τα αβοκάντο, τα καρύδια, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι και το λάδι.
- Χτυπήστε μέχρι να πάρει τη σύσταση που θέλετε και προσθέστε πιπέρι ανάλογα με τη γεύση.