Υλικά

1 κιλό καρότα, καθαρισμένα
1/3 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
1/2 κ.γ. κρεμμύδι, σε σκόνη
1/8 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. μέλι
Λίγο τσίλι

Εκτέλεση

 

  • Προθερμάνετε το φούρνο, κόψτε τα καρότα και ρίξτε τα σε ένα μπολ.
  • Προσθέστε την παρμεζάνα, το λάδι, το σκόρδο, το κρεμμύδι και το αλάτι στα καρότα και ανακατέψτε καλά για να καλυφθούν.
  • Ψήστε μέχρι τα καρότα να μαλακώσουν και το τυρί να ροδίσει και να γίνει τραγανό, 25 έως 30 λεπτά.
  • Περιχύστε ομοιόμορφα με μέλι και τσίλι.