Υλικά
4 φλ. νερό
4 φακελάκια πράσινου τσαγιού
1 μικρό κομμάτι φρέσκο τζίντζερ, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
¼ φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
- Βράστε το νερό σε μια μεσαία κατσαρόλα.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τα φακελάκια τσαγιού και τις φέτες τζίντζερ.
- Σκεπάστε και αφήστε το τσάι για 4 λεπτά.
- Αφαιρέστε τα φακελάκια τσαγιού και ανακατέψτε το χυμό πορτοκαλιού – Αν θέλετε, αφαιρέστε τις φέτες τζίντζερ ή αφήστε τις μέσα για πιο έντονη γεύση.
- Μεταφέρετε το τσάι σε τέσσερα φλιτζάνια και αν θέλετε προσθέστε λίγες φέτες πορτοκαλιού.