Υλικά

4 φλ. νερό
4 φακελάκια πράσινου τσαγιού
1 μικρό κομμάτι φρέσκο τζίντζερ, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
¼ φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού

Εκτέλεση

 

  • Βράστε το νερό σε μια μεσαία κατσαρόλα.
  • Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τα φακελάκια τσαγιού και τις φέτες τζίντζερ.
  • Σκεπάστε και αφήστε το τσάι για 4 λεπτά.
  • Αφαιρέστε τα φακελάκια τσαγιού και ανακατέψτε το χυμό πορτοκαλιού – Αν θέλετε, αφαιρέστε τις φέτες τζίντζερ ή αφήστε τις μέσα για πιο έντονη γεύση.
  • Μεταφέρετε το τσάι σε τέσσερα φλιτζάνια και αν θέλετε προσθέστε λίγες φέτες πορτοκαλιού.