Υλικά
- 2 κ.γ. πράσινο τσάι
- ¼ γκρέιπφρουτ, κομμένο σε φέτες
- Δεντρολίβανο
- Λίγο μέλι ή σιρόπι αγαύης
Εκτέλεση
- Ρίξτε 150 ml κρύο νερό σε μια μεγάλη πυρίμαχη κανάτα και στη συνέχεια συμπληρώστε με 450 ml βραστό νερό.
- Προσθέστε τα φύλλα τσαγιού και αφήστε τα να μουλιάσουν για 2 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, γεμίστε την τσαγιέρα σας με βραστό νερό για να τη ζεστάνετε.
- Αδειάστε το νερό από την τσαγιέρα και προσθέστε το γκρέιπφρουτ και το δεντρολίβανο.
- Σουρώστε το πράσινο τσάι στην τσαγιέρα.
- Προσθέστε μέλι ή σιρόπι αγαύης, αν θέλετε και σερβίρετε.