Υλικά

  • 2 κ.γ. πράσινο τσάι
  • ¼ γκρέιπφρουτ, κομμένο σε φέτες
  • Δεντρολίβανο
  • Λίγο μέλι ή σιρόπι αγαύης

Εκτέλεση

  • Ρίξτε 150 ml κρύο νερό σε μια μεγάλη πυρίμαχη κανάτα και στη συνέχεια συμπληρώστε με 450 ml βραστό νερό.
  • Προσθέστε τα φύλλα τσαγιού και αφήστε τα να μουλιάσουν για 2 λεπτά.
  • Εν τω μεταξύ, γεμίστε την τσαγιέρα σας με βραστό νερό για να τη ζεστάνετε.
  • Αδειάστε το νερό από την τσαγιέρα και προσθέστε το γκρέιπφρουτ και το δεντρολίβανο.
  • Σουρώστε το πράσινο τσάι στην τσαγιέρα.
  • Προσθέστε μέλι ή σιρόπι αγαύης, αν θέλετε και σερβίρετε.