Υλικά

  • 6 αυγά
  • 300 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη
  • 300 γρ. μανιτάρια
  • 2 πράσα (το λευκό μέρος), σε ροδέλες
  • 2 πιπεριές, ψιλοκομμένες
  • 100γρ. καλαμπόκι
  • ½ φλιτζάνι γάλα
  • 4,5 κ. σούπας λάδι
  • 2 κ. σούπας βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180ºC και ρίξτε σε ένα τηγάνι το λάδι.
  • Σοτάρετε τα πράσα, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το καλαμπόκι για 5-6 λεπτά.
  • Πάρτε ένα μπολ και χτυπήστε τα αυγά, τη φέτα και το γάλα.
  • Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τον βασιλικό.
  • Αδειάστε το μείγμα σας, σε ένα ταψάκι αφού το λαδώσετε. Ρίξτε πάνω στο μείγμα τα λαχανικά που σοτάρατε.

Ψήστε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, μέχρι η ομελέτα σας να ροδίσει.