Υλικά
- 6 αυγά
- 300 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη
- 300 γρ. μανιτάρια
- 2 πράσα (το λευκό μέρος), σε ροδέλες
- 2 πιπεριές, ψιλοκομμένες
- 100γρ. καλαμπόκι
- ½ φλιτζάνι γάλα
- 4,5 κ. σούπας λάδι
- 2 κ. σούπας βασιλικό, ψιλοκομμένο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180ºC και ρίξτε σε ένα τηγάνι το λάδι.
- Σοτάρετε τα πράσα, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το καλαμπόκι για 5-6 λεπτά.
- Πάρτε ένα μπολ και χτυπήστε τα αυγά, τη φέτα και το γάλα.
- Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τον βασιλικό.
- Αδειάστε το μείγμα σας, σε ένα ταψάκι αφού το λαδώσετε. Ρίξτε πάνω στο μείγμα τα λαχανικά που σοτάρατε.
Ψήστε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, μέχρι η ομελέτα σας να ροδίσει.