Υλικά

  • 800 γρ. baby πατάτες
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. κάπαρη (προαιρετικά)
  • 2 κ.σ. πίκλες, ψιλοκομμένες (προαιρετικά)
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα, ή ανάλογα με τη γεύση
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
  • 1 μικρή χούφτα φύλλα μαϊντανού, χοντροκομμένα

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Βράστε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν, στραγγίστε τις και κρυώστε τις.

Βήμα 2ο

Ανακατέψτε τις πατάτες με τα κρεμμυδάκια και τις πίκλες σε ένα μπολ. Χρησιμοποιήστε τη μαγιονέζα για να τα «δέσετε». Προσθέστε το λάδι και το ξύδι για να δώσετε λίγη οξύτητα στη σαλάτα σας.

Ανακατέψτε την κάπαρη και τον μαϊντανό για να σερβίρετε.