Υλικά
- 500 γρ. αλεύρι, σκληρό
- 25 γρ. μαγιά, νωπή
- 300 γρ. χλιαρό νερό
- 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
- 1 κ.γ. αλάτι
- Ελαιόλαδο
- 2 ντομάτες, σε φέτες
- Ρίγανη
- Αλάτι χοντρό
Εκτέλεση
- Διαλύστε τη μαγιά με το νερό και τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ.
- Αφήστε το μείγμα 5-10 λεπτά να αφρίσει.
- Χτυπώντας προσθέστε το αλεύρι, το αλάτι και 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
- Αφήστε σκεπασμένη τη ζύμη για μια ώρα.
- Απλώστε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψί.
- Τοποθετήστε τις φέτες ντομάτας και ρίξτε από πάνω ελαιόλαδο, ρίγανη και αλάτι χοντρό.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ºC για μισή ώρα.