Υλικά
- 1 φλ. καρδιές μαρουλιού
- ¼ φλ. φρέσκο σχοινόπρασο
- 2 μεγάλες ντομάτες
- ¼ φρέσκο jalapeño (χωρίς κοτσάνι και σπόρους)
- 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά
- 2 σέλερι
- 1 μέτριο καρότο
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Καθαρίστε και ψιλοκόψτε όλα τα υλικά.
Βήμα 2ο
Βάλτε τη ρόκα, το σχοινόπρασο και τις ντομάτες στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ξαναχτυπήστε.
Βήμα 3ο
Σουρώστε καλά τον πολτό.