Υλικά
- 5 πατάτες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
- 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες
- 250γρ. τυρί φέτα
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαριζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε κομμάτια
- Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με το λάδι, προσθέτετε τις πατάτες, το καρότο και ανακατεύετε
- Ρίχνετε τις ντομάτες τριμμένες, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και τα σιγοβράζετε μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν και να μείνουν με λίγη σάλτσα
- Κόβετε το τυρί σε κομματάκια και το προσθέτετε στις πατάτες
- Μόλις λιώσει, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρετε