Είμαστε μαμάδες. Μαμάδες διαφορετικές. Μαμάδες με παιδιά σε διαφορετική ηλικία. Μαμάδες με κοινά ή διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά και γυναίκες. Έχουμε άλλη οπτική. Έχουμε όμως έναν κοινό παρονομαστή. Είμαστε μαμάδες με ό,τι αυτό συνεπάγεται και είμαστε εδώ για να κάνουμε share τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας, τις δύσκολες αλλά και τις ευχάριστες στιγμές μας.

Δεν λέμε τίποτα αλλιώτικο από όσα λένε οι μαμάδες μεταξύ τους. Αυτά που φωνάζουν, αυτά που ψιθυρίζουν και αυτά που κάποιες φορές δεν τολμούν να πουν είναι όλα όσα θέλουμε να γράφονται και να λέγονται σε αυτήν τη νέα στήλη του imommy.gr.

Στη στήλη μας «Tick Talk Mommies» θα βρεις αλήθειες ειπωμένες από στόματα διαφορετικά, θα βρεις κοινά αλλά και διαφορές.

Ένα πηγαδάκι θέλουμε να στήσουμε στον κυβερνοχώρο. Από εκείνα που βλέπεις στις παιδικές χαρές, έξω από τα σχολεία, στις παραλίες και στα παιδικά πάρτι, με τις μαμάδες να μοιράζονται ανησυχίες, αγωνίες, χαρές. Ένα πηγαδάκι από εκείνα που ξαφνικά με ένα 10λεπτο συζήτησης νιώθεις σαν να βρήκες την αδερφή ψυχή σου στη μητρότητα.

Εδώ θέλουμε όλες οι μαμάδες να νιώθουμε ο εαυτός μας. Και φυσικά πιστεύουμε το κλισέ «Επειδή έγινες μαμά, δεν σημαίνει ότι δεν είσαι γυναίκα», γι’ αυτό θα λέμε και τα δικά μας.

Εντός και εκτός μητρότητας, λοιπόν, είμαστε εδώ, να τα λέμε…

 

Join us 🙂