Για 4 μερίδες θα χρειαστείτε:
- 200 γρ. σκούρα σοκολάτα
- 2/3 φλιτζάνι νερό
Πώς θα την φτιάξετε:
- Βάλτε το νερό και τη σοκολάτα σε μια μέτρια κατσαρόλα σε μεσαία-χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
- Μόλις ομογενοποιηθεί, ρίξτε το μείγμα σε ένα μπολ που ακουμπά σε ένα τηγάνι γεμάτο με παγάκια για να κρυώσει.
- Ανακατέψτε το μείγμα έως ότου πήξει (αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό μίξερ, προσέξτε γιατί θα πήξει πολύ πιο γρήγορα).
- Μόλις η συνοχή του μείγματος μοιάζει με εκείνη της χτυπημένης κρέμας, βάλτε το σε μπολάκια και είτε σερβίρετε αμέσως, είτε βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.